Tot un món de Finestres al teu abast

Muntial JB és una empresa familiar amb més de 20 anys d'experiència i situada a l'Ametlla del Vallès en la qual treballen personal propi de la casa, el que garanteix un tracte personalitzat, directe i professional, amb els seus clients. Som distribuïdors oficials de finestres de PVC, alumini i combinacions de materials així com de tancaments , de la reconeguda marca Finstral. El referent en el sector de les finestres a nivell europeu.
Des de la nostra empresa donem servei a tota l'àrea de Granollers així com tot el Vallès Oriental.

Contacta »

La teva casa més confortable

Les finestres i portes aporten caràcter a la façana: són els elements de disseny que més influeixen en l'estil d'un habitatge.
Sumem el nostre immillorable servei de instal·lació de finestres amb els productes de l'empresa líder en construcció d'finestres, Finstral de la qual som distribuïdors oficials.
Oferim variants adequades per a totes les exigències. Amb la seva àmplia selecció de marcs fabricats en diverses combinacions de materials, i amb la nostra varietat de dissenys, superfícies, colors i equipament addicional de finestres, complim amb totes les exigències quant a estètica i funcionalitat, tant per a obra nova com en renovació i rehabilitació de cases antigues.

Finestres Muntial en Granollers
Finestres Muntial en Granollers

Un disseny adequat

Tant és que es tracti d'una obra nova d'arquitectura moderna o d'estil rústic: amb el nostre extens catàleg de finestres trobarà el producte idoni.
Totes les nostres variants de fulla es dissenyen amb perfils prims. Per exemple, la gamma de finestres Nova online s'adapta especialment bé amb l'arquitectura moderna, ja que pel seu disseny de fulla oculta permet l'entrada de molta llum.
Amb la nostra selecció en materials d'alta qualitat , superfícies interessants i colors atractius podrà convertir en realitat aquests detalls que sempre havia somiat per a casa nova. Li oferim portes i finestres de PVC, de PVC-alumini i d'alumini així com la gamma de finestres amb el costat interior de fusta i exterior PVC o alumini .

Obra nova

Finestres actuals per a l'arquitectura moderna, capaços de respondre a les majors exigències d'una construcció sostenible i energèticament eficient. A Finstral trobarà una àmplia selecció de sistemes de finestres. Si està pensant en construir una casa, l'elecció del sistema de portes i finestres és decisiva per garantir un òptima funcionalitat i confort en la seva nova llar. Tots els nostres productes s'ajusten a la més moderna tecnologia. Les excel·lents propietats aïllants i els alts estàndards de qualitat de Finstral garanteixen que la seva inversió valgui la pena a llarg termini.
La nostra gamma comprèn finestres, portes corredisses, portes d'entrada, verandes, acristallaments per a façanes i per a sostres. Gràcies als nostres vidres especials, oferim solucions versàtils amb una estètica adaptada a la seva nova llar.

Renovació

Redueixi el consum en climatització amb un sistema de finestres adequat. Trieu el major confort domèstic i estalviï despeses de calefacció. Tot a mida, ajustat al seu lloc de residència
Des del punt de vista energètic, les finestres anteriors a 1995 estan obsoletes, estan parcialment danyades i tècnicament mal equipades. Com se sap si cal canviar o no una finestra?
Si el vidre condensa la humitat és senyal que ha perdut propietats aïllants. Comproveu si el marc segueix tancant bé, o si està en males condicions. Resulta difícil d'obrir i tancar? Es noten corrents d'aire fredes i desagradables prop de la finestra? Ha pujat la seva factura de calefacció? Si la resposta a aquestes preguntes és positiva, això vol dir que ja va sent hora de canviar les finestres.